Optimaliseer de akoestiek in jouw projecten met Rockfon Akoestisch Advies

18 juli 2024
Klantadvies op maat met Rockfon Akoestisch Advies.

Bij het ontwerpen van moderne kantoortuinen, gezonde ziekenhuizen, fijne scholen en prettige woonruimtes zijn akoestische uitdagingen een veelvoorkomend probleem.

Slechte akoestiek kan leiden tot verminderde concentratie, verhoogde stress, miscommunicatie en zelfs meer ziekmeldingen onder werknemers. Het is daarom essentieel om de juiste akoestische oplossingen te implementeren.

Rockfon biedt met haar nieuwe softwaretool, Rockfon Akoestisch Advies, een effectieve manier om deze uitdagingen aan te pakken. Onze Area Sales Managers komen vrijblijvend langs op een project voor een geluidsmeting en een uitgebreid akoestisch advies op maat.

Waarom goede akoestiek belangrijk is

Onderzoek van het Deense Ministerie van Werkgelegenheid toont aan dat werknemers in open kantooromgevingen zich twee keer zo vaak ziek melden. Storende geluiden van bellende en pratende collega’s of rinkelende telefoons leiden tot concentratieproblemen, een onrustig gevoel en vermoeidheid. En dat geldt niet alleen in kantoren, maar dat zien we terug in bijna alle type binnenruimtes. Rockfon helpt deze problemen te voorkomen met akoestische plafond- en wandoplossingen op basis van steenwol, die geluid absorberen, de nagalmtijd verkorten en de spraakverstaanbaarheid verbeteren.

Noise campaign ad creatives

Hoe Rockfon Akoestisch Advies jouw projecten verbetert

Met Rockfon Akoestisch Advies kunnen architecten en plafondmontagebedrijven eenvoudig en nauwkeurig de akoestiek van een ruimte optimaliseren. Er is simpelweg een telefoontje nodig naar Rockfon met de vraag voor een akoestische meting op een project en wij sturen een Area Sales Manager voor een akoestisch adviesrapport.

Rockfon Acoustic Advice