Architect@Work Rotterdam: Ontdek onbegrensde mogelijkheden met Rockfon Mono® Acoustic in kleur.

18 juli 2024

Laat je op 11 en 12 september in Ahoy Rotterdam inspireren op standnummer 97 door onze naadloze en vormbare akoestische plafond-en wandoplossing.

Naadloze akoestiek in kleur met Rockfon Mono Acoustic

Rockfon Mono Acoustic – ArchitectatWork Rotterdam

Creëer ruimtes die er net zo mooi uitzien als ze klinken met onze monolithische akoestische plafonds en wanden

Breng jouw unieke architectonische visie tot leven en ontwerp akoestische plafonds en wanden in elke kleur en vorm. Al meer dan 15 jaar stelt Rockfon Mono Acoustic architecten in staat om akoestiek van wereldklasse te combineren met een ongekende ontwerpvrijheid. Vlak of gebogen, wit of in kleur, plafond of wand: Rockfon Mono Acoustic geeft architecten de vrijheid om duurzame materialen van hoge kwaliteit te gebruiken zonder aan functionaliteit in te boeten.

The sound of what’s possible

Mono Acoustic is nu ook verkrijgbaar in natuurlijk groen, sereen blauw, energiek roze of in elke gewenste kleur naar keuze. Denk in onbegrensde mogelijkheden en ontwerp een akoestisch plafond in elke kleur en vorm.

Gratis Design Kit 

Breng een bezoek aan de Rockfon stand in Rotterdam en maak een afspraak met onze adviseurs om te ontdekken hoe de naadloze Rockfon Mono Acoustic in kleur jouw volgende project kan complementeren. De adviseurs nemen dan een gratis Design Kit mee met een monster van hoge kwaliteit, inspirerend referentieboek en volledig assortiment kleurstalen.

Registreer nu

Je kan je nu gratis registeren voor een bezoek aan Arcitect@Work via deze link.

Onze adviseurs vertellen je graag meer over Rockfon Mono Acoustic in kleur.

 

Tot ziens in Rotterdam!

Locatie & Openingstijden

Locatie:
Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam

Openingstijden:
Woensdag 11 september 2024: 10.00 – 18.00
Donderdag 12 september 2024: 10.00 – 18.00