Akoestische producten Rockfon behalen de zilveren status voor Cradle to Cradle Certified®

27 juni 2024

Bovendien heeft Rockfon het Platinum Cradle to Cradle Certified®-niveau bereikt voor de categorie Algemeen milieubeleid en -beheer en het Gold-niveau voor de categorie Sociale rechtvaardigheid.

Brochure met Cradle to Cradle-gecertificeerde akoestische oplossingen

Rockfon, onderdeel van de ROCKWOOL Group, kondigt met trots aan dat maarliefst 86 procent van het assortiment akoestische oplossingen het Silver Cradle to Cradle Certified® certificaat heeft behaald volgens versie 4.0 van de wereldwijde duurzaamheidsstandaard.

Cradle to Cradle Certified® (C2C) is de sterkste certificering en hiermee is Rockfon op het gebied van akoestische oplossingen het sterkst gecertificeerd in de markt.

Sinds 2021 is C2C Rockfon's primaire keuze voor duurzaamheidscertificering om klanten onafhankelijke verificatie te bieden op vijf duurzaamheidsfocusgebieden: materiaalgezondheid, productcirculariteit, luchtkwaliteit & klimaatbescherming, water- en grondbeheer en sociale rechtvaardigheid.

Echte actie ondernemen om duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken en onweerlegbaar bewijs leveren van betere prestaties is een zware taak. C2C-certificering neemt het giswerk weg bij maatregelen voor productduurzaamheid.

Parik Chopra

Managing Director, Rockfon